Cibuli si nakrájíme nadrobno. Osmahneme ji, počkáme až bude dozlatova. Potom přidáme kmín, sůl a pořádně opepříme. Do cibulky přidáme cca hrnek kečupu a hrnek hořčice. Za stálého míchání vaříme. Poté dochutíme medem. Přidáme trochu grilovacího koření a kostku taveného sýra. Vaříme dokud se sýr nerozpustí, popřípadě rozmixujeme.
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
1. Pórek okrájejte tak, aby vám zbyly pouze bílé a světle zelené části. Dobře opláchněte a nakrájejte na 5 cm kousky.
…
více o Pórkovo-bramborová polévka
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové