Zpěníme cibulku, zaprášíme paprikou, vhodíme žampiony, osmažíme. Přilijeme červené víno, povaříme, přidáme nasekaná rajčata, olivy a česnek, zbytek ingrediencí a vaříme 15 minut do zhoustnutí. Hodí se výtečně na těstoviny.
Lilek oloupeme, nakrájíme na kostičky a podusíme na cibuli. Přidáme nakrájená rajčata, česnek, provensálské koření a…
více o Lilková omáčka na těstoviny
Na wok pánvi trochu rozpálíme olivový olej. Nakrájená rajčata na kostičky dáme do pánve s bazalkou a spaříme je, než…
více o Rajčatová omáčka na těstoviny
V mističce pečlivě smícháme kelímek smetany a přibližně 4 trojúhelníčky taveného sýra do hladka, můžeme trochu naředit…
více o Rychlá omáčka na těstoviny
Maso vymícháme spolu s vejcem, kořením a 1 dl vody. Zahustíme zelím a strouhankou a vytvarujeme hladké kulaté placičky,…
více o Sekane znojemske biftecky
*Množství surovin je na formu 20cm širokou.
Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1cm,které naskládáme vedle sebe do…
více o Perník z perníků – nepečený
Příprava je velice jednoduchá. Na pánev nalijeme trocha oleje. Po rozpálení pánve přidáme 1 cibuli nakrájenou na jemno.…
více o Pikantní kuřecí nudličky