
3.44
Na pánvi rozpálíme větší množství oleje, přihodíme na kostičky nakrájené syrové brambory, které osolíme, okmínujeme a… více o Bramborová omeleta
Na pánvi rozehřejeme olivový olej,osmahneme cibulku, přidáme ostatní ingredience a zalijeme rozšlehaným vajíčkem.… více o Cuketová omeleta
V hrnci uvedeme do varu mléko. Solamyl rozmícháme v 125 ml vody, přilijeme do mléka a necháme projít varem. Po jednom… více o Omeleta s hermelínem
Zlatavá, křupavá a plná šťavnatého ovoce. To je galetka, rustikální koláč, který se právem… Celý článek
Přejedla se vám už krkovice nebo plátky kuřecího masa? Položte na rozpálený gril pro změnu… Celý článek
Někdy to nejlepší prostě potřebuje svůj čas. A u karamelizované cibule to platí dvojnásob. Je… Celý článek
Každé znamení zvěrokruhu je něčím specifické, a to i pokud jde o chuťové preference. Dokonce i… Celý článek
Hermelíny podélně rozpůlíme, poklademe plátky česneku (jeden stroužek na jednu půlku hermelínu) a posypeme směsí koření… více o Nakládaný hermelín III.
Utřeme tuk s cukrem, přidáme celá vejce, citronovou kůru, mouku a rozinky. Těsto rozprostřeme na vymazaný plech (nebo… více o Jablkové řezy s meruňkovou polevou
Těsto: vypracujeme ze všech surovin těsto, vyválíme je na prst silně, potřeme náplní, stočíme, dáme na plech, potřeme… více o Křehký makový (tvarohový) závin
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a nastrouháme na jemno. Přidáme hrubou mouku a vypracujeme… více o Lokše s povidly
Z mléka, cukru, vanilky a pudinkových prášků uvaříme hustý krém, který za stálého míchání necháme vychladnout. Pak krém… více o Vanilkový krém na dorty
Syrové brambory okrájíme, nastrouháme nahrubo, lehce vymačkáme a klademe na pomaštěnou lívancovou pánev. Posolíme,… více o Plněná hnízda
Máslo smícháme s nastrouhaným křenem a potřeme jím plátky šunky. Srolujeme do kornoutku a zdobíme plátkem olivy. více o Šunkové rolky s křenovou pomazánkou
Vajíčka, jedlou sodu, sůl a cukr promícháme metličkou. Po té přidáváme střídavě mouku a kefír. (Můžete vše přidat… více o Velice rychlé lívance
Rozměklé máslo třeme s moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem do pěny a postupně přidáme strouhaný kokos a mleté dědstké… více o Kokosové rafaelo
V mléce krátce povaříme mák, odstavíme a přidáme ostatní suroviny,dobře promícháme a dosladíme. více o Maková náplň
Omytou a očištěnou zeleninu nakrájíme na malé kostičky. Na rozehřátém oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme mrkev,… více o Italská omáčka
Lilek omyjeme a nakrájíme na kolečka cca 0,5 cm. Osolíme a necháme vypotit asi 30 minut. Po vypocení kolečka lilku… více o Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)