V hrnci uvedeme do varu mléko. Solamyl rozmícháme v 125 ml vody, přilijeme do mléka a necháme projít varem. Po jednom přimícháme do omáčky žloutky. Bílky ušleháme dotuha a vmícháme do vaječného těsta. Máslo rozehřejeme na teflonové pánvi a postupně usmažíme 4 omelety (pánev přiklopíme poklicí). Usmažené omelety uchováme v teple. Hermelíny podélně rozpůlíme a na polovinu každé omelety položíme plátek sýra. Přikryjeme druhou polovinou omelety a rozdělíme na talíře.
Hermelín shora rozbalíme z alobalového obalu. Cibuli nakrájenou na půlkolečka a česnek nakrájený na plátky klademe z…
více o Jednoduchý zapečený hermelín
Připravené těsto si rozdělíme na dva plechy na pečící papír potřený olejem. Snažíme se, aby bylo na obou stejně a šup…
více o Osvěžující Kinder mléčný řez