Krajíčky chleba diagonálně nakrájíme na trojúhelníky. V hlubokém talíři rozkvedláme vejce se solí. Do druhého talíře nasypeme mouku. Kousky chleba namočíme nejprve ve vejcích a potom v mouce. Připravené krajíčky ihned po obou stranách opékáme dokřupava v rozpáleném oleji. Omyjeme rajčata. Jedno nakrájíme na osm plátků, druhé rozčtvrtíme.
Omyjeme bazalku, osušíme ji a otrháme lístky. Na jednu část chlebů rozdělíme nejprve kolečka salámu, na ně rajčata, sýr a nakonec lístky bazalky. Druhou polovinu chlebů překlopíme toasty a přitlačíme je. Rozdělíme na talířky a ozdobíme čtvrtkami rajčete a několika lístky bazalky.
Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako…
více o Hermelín v kečupovém těstíčku
1. Dáme vařit penne.
2. Mezitím nakrájíme cibuli a šunku na kostičky.
3. Osmahneme cibuli na oleji a až bude cibule…
více o Penne se smetanovou omáčkou
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na…
více o Vepřová játra obalovaná