Smícháme připravené suroviny do velké mísy, promícháme do správné konzistence a dáme do předem vymazané a vysypané formy. Pečeme přibližně 30–50 minut v rozehřáté troubě asi na 200 °C. Po upečení necháme čtvrt hodiny stydnout a vyklopíme.
Bílky vyšleháme na tuhý sníh, přidáme třetinu dávky cukru. Zbytek cukru a vanilkový cukr vyšleháme se žloutky a Herou…
více o Tvarohový koláč s rebarborou
Z uvedených surovin vypracujte těsto a nechte vykynout. Rozdělte na deset až šestnáct kousků. Rozválejte je, doprostřed…
více o Volarské tvarohové koláčky
Vločky přes noc namočíme,druhý den přidáme zeleninu uvařenou v zel.vývaru a ostatní přísady a zpracujeme,vytvoříme…
více o Karbanátky z ovesných vloček