Ušleháme vejce s cukrem, přidáme olej, vodu a mouku s práškem do pečiva. Upečeme na vyšším plechu.
Na nádivku ořechy spaříme s mlékem, necháme vychladit.
Na krém utřeme heru s cukrem, přidáme vychladlou nádivku.
Vychladlý piškot potřeme marmeládou, na ní rozetřeme krém s ořechy. Na to navrstvíme ušlehanou šlehačku a na ní nastrouháme hoblinky čokolády. Dáme vychladit.
Vše promícháme v lité těsto. Pekáč vymastíme tukem a vysypeme moukou nebo strouhankou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě…
více o Ořechová buchta bez vážení
Plátky toastu si položíme na plech vyložený papírem na pečení a posypeme sýrem. Pečeme na 200 stupňů dozlatova.
Cibuli…
více o Francouzská cibulačka IV.