Žloutky utřeme s cukrem doběla, přidáme měkké máslo, kakao, ořechy, prášek do pečiva, rum a nakonec sníh z bílků. Dáme na vymazaný a kokosem vysypaný plech upéct na 170 stupňů cca 30 minut. Po vychlazení propícháme piškot vidličkou, postříkáme rumem a natřeme 1 sklenicí brusinek. Necháme přes noc vsáknout. Potřeme ušlehanou šlehačkou, posypeme strouhanou čokoládou, na každý kousek dáme 1 lžičku brusinek, pařížskou šlehačku a necháme chvíli vychladit.
Všechny suroviny na těsto dobře promícháme a nalijeme na dobře vymazaný a vysypaný plech. Dáme péct na 160–170 °C cca…
více o Ořechovo-ananasová buchta
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Přidáme na hrubo nastrouhané mrkve, pórek, nakrájená rajčata…
více o Kuřecí maso s hroznovým vínem
Mléko společně s kakaem a skořicí přivedeme k varu, poté odstavíme a necháme vychladnout. Jablka oloupeme a nastroháme…
více o Kakaový moučník s jablky
Z ingrediencí na palačinky umícháme řidší těstíčko, ze kterého smažíme slabé menší palačinky (z obou stran dozlatova)…
více o Palačinky s jahodovým přelivem
Korpus - žloutky ušleháme s cukrem moučkou a vanilkovým cukrem do pěny, potom přidáme vařící vodu a dál šleháme, až do…
více o Vanilkovo-čokoládový dort