Cizrnu uvaříme a s trošičkou vody a oleje rozmixujeme. Přidáme cukr a koření. Těsto vyválíme, posypeme rozinkami, naplníme náplní z cizrny, závin stočíme a upečeme. Povrch můžeme před pečením potřít rozšlehaným vajíčkem.
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon – 1 lžičku celkem.
Cizrnu přes noc namočte v…
více o Francouzský salát z cizrny
Luštěniny přes noc namočíme do vody a druhý den ve stejné vodě uvaříme s kroupami. Před dokončením přidáme nastrouhanou…
více o Bratříčkova polévka z Hané
Do hrnce vlijeme 1,5l vody, vsypeme oloupané a na kostičky nakrájené brambory, okořeníme kmínem, majoránkou, zázvorem a…
více o Česneková polévka oukrop
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny