Cizrnu uvaříme a s trošičkou vody a oleje rozmixujeme. Přidáme cukr a koření. Těsto vyválíme, posypeme rozinkami, naplníme náplní z cizrny, závin stočíme a upečeme. Povrch můžeme před pečením potřít rozšlehaným vajíčkem.
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon – 1 lžičku celkem.
Cizrnu přes noc namočte v…
více o Francouzský salát z cizrny
Bůček se sýry a solí propracujeme a dáme do skleňené nebo porcelánové misky. Do směsi uděláme dolíky, zalijeme je pivem…
více o Mletý bůček se směsí sýrů
Tvaroh ušleháme dohladka, opatrně přidáme majonézu, hořčici, koření a cibulku. Pomazánku rozdělíme do misek do každé…
více o Senzační tvarohová pomazánka
Do menšího pekáčku narovnáme piškoty, které namočíme v kávě a rumu.
V míse vyšleháme dotuha moučkový cukr, pomazánková…
více o Tiramisu, které nezklame