Máslo utřeme s cukrem a skořicí, přidáme vejce a po chvíli zamícháme prášek do pečiva a mouku. Nakonec přidáme mleté oříšky. Vypracujeme těsto a vytvoříme z něj šišku tlustou asi 2–3 cm. Položíme ji na tukem vymazaný plech, potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme v mírně vyhřáté troubě dozlatova.
Ještě teplou šišku nakrájíme na kolečka, necháme je vychladnout a pak jednotlivé kousky polijeme čokoládovou polevou a ozdobíme celými lískovými oříšky.
Brambory oloupeme a nastrouháme. Přidáme pokrájené vymačkané zelí, osolíme, posypeme moukou a vypracujeme těsto. Ihned…
více o Bramborové lokše s povidlím
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Rozehřejeme si troubu na 200°C, horkovzdušnou na 180°C.
Do misky si vysypeme mouku, cukr, prášek do pečiva a kakao.…
více o Exkluzivní čokoládové muffiny
Vejce utřeme s cukrem, potom přidáme vlažnou vodu a olej. Přidáme mouku, mléko, vanilkový cukr, špetku soli a prášek do…
více o výborný borůvkový koláč