Z bílků ušleháme sníh, zašleháme do něj cukr a vmícháme ořechy a mouku.
Těsto dáme do vymazané a vysypané formy na srnčí hřbet, ve středně vyhřáté troubě upečeme a vyklopíme z formy.
Upečený a vychladlý hřbet zabalíme do vlhké utěrky, dáme do mikrotenového sáčku a necháme do druhého dne v lednici.
Poté nakrájíme na tenoučké plátky (nejlépe nožem s ostrými drobnými zoubky), plátky rozložíme na plech a upečeme v troubě vyhřáté cca na 150 °C do slabě růžova.
Bagety nakrájíme na kolečka a po obou stranách potřeme česnekovým olivovým olejem. Rozložíme na plech s pečícím papírem…
více o Zapečené bagety se sýrem
Příprava je velice jednoduchá. Na pánev nalijeme trocha oleje. Po rozpálení pánve přidáme 1 cibuli nakrájenou na jemno.…
více o Pikantní kuřecí nudličky
Všechnu zeleninu si omyjeme a nakrájíme.
Nakrájenou zeleninu si rozdělíme do 5-ti misek a můžeme podávat samotné či s…
více o Zeleninový salát Barevňák
Cukr s vanilkovým cukrem třeme s vejci do pěny. Poté přidáme hladkou mouku spolu s práškem do pečiva, nevyšlehanou…
více o Šlehačková bábovka bez vážení