
3.67
Cibule (čím více, tím lépe) a papriku nakrájíme najemno. Maso rozkrájíme na kostičky (měly by být menší, aby nepadaly z… více o Pikantní směs na topinky
Na nudličky pokrájené maso orestujeme na oleji s kouskem másla. Osolíme, opepříme, přidáme cibuli a promícháme.… více o Kuřecí směs s bramboráčky
Roštěnku nakrájíme na nudličky, orestujeme, přidáme játra, kápie, žampiony. Pak přidáme kečup, chilli koření a vývar… více o Pikantní směs z roštěné
Možná jste o něm ještě neslyšeli, ale jméno Amaury Guichon je mezi cukráři pojem. Pokud jde o… Celý článek
Tradiční česká kuchyně začíná u hovězího vývaru, který je základem mnoha omáček a dalších… Celý článek
Mořské řasy jsou pro nás Čechy trochu exotické chutě. Většinou se s nimi setkáváme u asijských… Celý článek
Na pohár jsme jako děti chodívali do cukrárny povětšinou za odměnu. A co dnes? Kdy jste měli… Celý článek
Kuře očistíme, kůži na prsou oddělíme od masa, uvnitř kuře osolíme a vetřeme majoránku. Housky namočíme do mléka a po… více o Maďarské kuře s nádivkou
Uvařený kapustový list pomažeme kremžskou hořčicí a poklademe plátkem šunky a plátkem sýra, na to dáme kousek rajčete a… více o Smažené kapustové listy
Vymažeme pekáček máslem a na dno naskládáme pokrájenou cibuli. Prsa osolíme, opepříme a položíme na cibuli. Poté… více o Výborná kuřecí prsíčka s tatarkou
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu… více o Paličkové cukroví – linecké
Květy bezu omyjeme a zbavíme velkých stopek. Nakrájíme citron na kousky a společně s bezovými květy vaříme asi 20 minut… více o Med z květů černého bezu
Nejdříve si dno podkovy obstřihnu na papír na pečení, dělám to tak, že ho tužkou obkreslím a vystřihnu. Stříhám trochu… více o Ananasová podkova
Všechny ingredience musí mít pokojovou teplotu. Já prostě všechno zamíchám drátěnou kvedlačkou a nechám v teple pod… více o Hrníčkové lívance
Mléko vlijeme do kastrůlku. Vložíme do něj celý svitek skořice a přivedeme ho k varu. Teplotu snížíme na minimum a… více o Bílá čokoláda se skořicí
Banány rozkrojíme vodorovně na půlku a rozdělíme je ještě na půlku. Na banán nastríkáme šlehačku, polijeme likérem a… více o Banán s likérem
Hermelíny, salám a vejce nahrubo nastrouhejte do mísy. Přidejte majolku, nadrobno nakrájenou cibuli a hořčici. Důkladně… více o Hermelínová pomazánka trochu jinak
Na troše olivového oleje osmahnu předem naložené maso (houbové koření, 3 stroužky česneku, trocha Podravky pikant),… více o Houbové rizoto s kuřecím masem
Do větší mísy rozklepneme vejce, přidáme mléko a postupně přidáváme mouku, dokud se nevytvoří poněkud husté těsto.… více o Nejjednodušší palačinky