Připravené těsto si rozdělíme na dva plechy na pečicí papír potřený olejem. Snažíme se, aby bylo na obou stejně. Dáme do vyhřáté trouby na 160 stupňů na 8 minut. Mezitím si připravíme krém. Upečené pláty necháme vychladnout na papíře, díky oleji jdou pak krásně stáhnout. Jeden plát dáme na plech a polijeme krémem. Po natření naneseme druhý plát a zlehka přitlačíme. Můžeme polít čokoládou.
Potřebujeme: plech, pečicí papír a mixér.
Těsto: Vyšleháme vejce do pěny a postupně přidáváme cukr a olej.
Až je vše…
více o Kinder mléčný řez – pro děti
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme…
více o Likér z ledových kaštanů
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny