Připravené těsto si rozdělíme na dva plechy na pečicí papír potřený olejem. Snažíme se, aby bylo na obou stejně. Dáme do vyhřáté trouby na 160 stupňů na 8 minut. Mezitím si připravíme krém. Upečené pláty necháme vychladnout na papíře, díky oleji jdou pak krásně stáhnout. Jeden plát dáme na plech a polijeme krémem. Po natření naneseme druhý plát a zlehka přitlačíme. Můžeme polít čokoládou.
Potřebujeme: plech, pečicí papír a mixér.
Těsto: Vyšleháme vejce do pěny a postupně přidáváme cukr a olej.
Až je vše…
více o Kinder mléčný řez – pro děti
Naklepané hovězí řízky osolíme, opepříme, poctivě namažeme hořčicí. Mírně vymačkané zelí dáme na jeden konec, maso…
více o Španělské ptáčky trochu jinak
Květák rozdělíme na větší růžičky a necháme uvařit do měkka v mírně osolené vodě. Žampiony nakrájíme na drobné kousky.…
více o Květákové placky se žampiony
Uvaříte těstoviny, propláchnete studenou vodou a necháte okapat. V salátové míse je promíchejte se 2 lžícemi oleje.…
více o Těstovinový salát se šunkou
Cibuli a anglickou slaninu pokrájíme na kostičky a společně orestujeme. Přidáme propláchnuté červené fazole (bez nálevu…
více o Bretaňský fazolový salát