2.67
Nejdříve uvaříme vanilkový puding s 250 ml mléka a lžící cukru. Dáme vychladit. Cukr, žloutky, povolenou heru, případně… více o Ovocný dort, téměř dietní :)
Utřeme tvaroh se 4 lžícemi cukru krystal, přidáme vanilkový cukr, šťávu i kůru z poloviny citronu a hoblinky čokolády.… více o Vynikají nepečený ovocný dort
Vezmeme si středně velkou mísu, nalijeme do ní smetanu nebo šlehačku a metličkou vyšleháme. Dále jemně vmícháme tvaroh,… více o Nepečený osvěžující tvarohový dort
Určitě si dokážete vybavit mnohá poučná i varovná přísloví, která vaši rodiče nebo prarodiče… Celý článek
Spousta lidí se v období chřipek zásobuje vitaminy z lékárny, léky na horečku, ucpaný nos nebo… Celý článek
Masopust je svátkem dobrého jídla a pití. Konají se veselice, maškarní reje a zábavy. Jak se… Celý článek
Máte rádi tvaroh? Tahle skvělá surovina dodá koláčům a dalším pečeným sladkostem jemnost,… Celý článek
Kuřecí řízky osolíme, opepříme a na oleji je prudce opečeme.Listové těsto rozválíme a rozdělíme na čtyři obdélníky. Na… více o Kuřecí řízek v kabátku
Nakrájíme kuřecí maso na kostičky nebo plátky, nakořeníme grilovacím kořením a osmažíme na cibulce a troše oleje.… více o Tortilly s kuřecím masem a sýrem
Do misky dáme mouku, rozpuštěné máslo, práškový cukr, vejce a špetku soli. Připravíme si kvásek (do zahřátého mléka… více o Trdelník
Mouku se solí prosejeme na vál, přidáme máslo, žloutky, smetanu a zpracujeme v těsto, které rozdělíme na 2 díly. Jeden… více o Tvarohový koláč
Nejprve si vymažeme plech na muffiny. Můžeme použít i papírové košíčky, které vložíme do plechu na muffiny. Žloutky… více o Polévané piškotové muffinky
Celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme na střední kostky. Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Koření svážeme… více o Kančí ragú se šípkovou omáčkou
1) Rozehřejeme olej v hrnci 2) Vložíme najemno nasekanou cibuli 3) Až cibule krásně zesklovatí, přidáme najemno… více o Pikantní buřtguláš
Ingredience vložíme do misky a zalijeme do poloviny lákem ze sušených rajčat. Rozmixujeme. více o Pesto ze sušených rajčat
Garantuji, že u vaření ragú se vám budou sbíhat sliny. Jako první se nasytí váš nos. A to ve chvíli, až se potká vůně… více o Sugo Bolognese
Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostky, které na oleji opečeme dozlatova. K opečené zelenině přidáme drobně… více o Hovězí ragú
Roztopíme sádlo a vložíme nakrájenou cibuli a restujeme 5 min.pak zalijeme vodou. Nakrájíme brambory na kostičky a… více o Bramboračka pro malé kuchaře
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, pak vmícháme sypké ingredience a nakonec tuhý sníh z bílků.Těsto rozetřeme na… více o Jahodovo-tvarohová roláda