3
Dáme vařit mléko, které podle chuti osladíme. Až se cukr rozpustí, vsypeme ovesné vločky. Ihned nasypeme pudinkový… více o Rychlá ovesná kaše k snídani
V hrnci ohřejeme mléko a necháme v něm rozpustit med. Vmícháme ovesné vločky a přidáme skořici. Všechno mícháme ještě… více o Anglická ovesná kaše
Ovesné vločky a mléko dejte do menší pánve a za stálého míchání, aby se nepřipálily, je uveďte k varu. Po 5–7 minutách… více o Ovesná kaše tří medvědů
Máte pocit, že na rybí polévce, smaženém řízku, rybě a bramborovém salátu se nedá nic zkazit?… Celý článek
Kapr a bramborový salát jsou tradiční štědrovečerní večeří, kterou si jen málokterá česká… Celý článek
Někdo ji miluje a pravidelně se objevuje na jeho jídelníčku, další si bez ní nedovede… Celý článek
Štědrovečerní večeře se u nás většinou neobejde bez smaženého kapra a bramborového salátu a na… Celý článek
Prsíčka osolíme, opepříme a zprudka opečeme. Poté vymažeme zapékací mísu máslem a vložíme do ní osmahnutá prsa. Z vajec… více o Kuřecí oči
Utřeme máslo s cukrem a žloutky, a postupně přidáme ostatní suroviny, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Nalijeme do… více o Výborná ořechová bábovka
Zelí pokrájíme nadrobno, osolíme, opepříme a necháme odležet do dalšího dne. Zalijeme jogurtem, přidáme vejce a mouku.… více o Zelné lívanečky
Rozmícháme sekanou a narvem ji na gril, tam smažím. přídáme další ingredience. Podáváme s tmavým pečivem. více o Sekaná na grilu
Jehněčí kýtu omyjeme, prošpikujeme nakrájenou slaninou, osolíme, potřeme hořčicí, okořeníme směsí koření na hovězí… více o Jehněčí pečeně s opečenými bramborami a omáčkou z červeného vína
Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet. Potom obalíme ve… více o Obrácené řízky
Pórek očistíme, pokrájíme na kolečka a na rozpuštěném másle ho osmažíme dosklovata. Pak zaprášíme moukou, ještě chvíli… více o Smetanová pórková polévka s bramborem
Kuskus si uvaříme dle návodu. Pokud zalíváme vařící vodou, rozpustíme v ní med. Do hotového kuskusu zamícháme máslo… více o Kuskus s jablečným pyré
Zhruba 1 kg vepřového masa řádně osolíme, posypeme kmínem a tymiánem, vložíme do pekáčku a kolem nasypeme pokrájenou… více o Gurmánské pečené vepřové maso na pivě
Suché pečivo nakrájíme na kostičky (cca 1 cm). Pokud je pečivo čerstvé, je dobré jej nakrájet na kostičky předem a… více o Babiččin houskový knedlík
V hrnci na másle osmahneme nahrubo nastrouhanou mrkev. Zalijeme vodou a přidáme nakrájené brambory (stačí jedna větší)… více o Zeleninová polévka s drobením
V mixéru nebo válečkem rozdrtíme sušenky, ty potom ručně smícháme s máslem, aby se dobře spojily. Dáme na dno dortové… více o Cheesecake III.