Anglická ovesná kaše V hrnci ohřejeme mléko a necháme v něm rozpustit med. Vmícháme ovesné vločky a přidáme skořici. Všechno mícháme ještě… více o Anglická ovesná kaše
Ovesná kaše s ovocem Do hrnce dáme ovesné vločky, mléko, vodu a přivedeme k varu. Vaříme cca 3 minuty, dokud kaše nezačne houstnout. Přidáme… více o Ovesná kaše s ovocem
Rychlá ovesná kaše k snídani Dáme vařit mléko, které podle chuti osladíme. Až se cukr rozpustí, vsypeme ovesné vločky. Ihned nasypeme pudinkový… více o Rychlá ovesná kaše k snídani
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na… Zavařte si letošní úrodu třešní do sladkého nálevu. V zimě vám kompot přijde vhod, ať už jako… Celý článek
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i… Ať už dáváte přednost šťavnatému kuřeti, poctivému steaku, pikantním žebrům nebo jemné rybě,… Celý článek
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte! Léto je za dveřmi a na zahrádkách nám začíná dozrávat první ovoce. Nejvýraznější jsou asi rudé… Celý článek
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho… Grilovací sezona vypukla naplno a ze zahrádek se opět line neodolatelná vůně čerstvě… Celý článek
Nakládaná červená řepa Řepu namočit přes noc. Ráno omýt, přelít vařící vodou, 2 hodiny vařit. Potom prudce zchladit, oloupat, nahrubo… více o Nakládaná červená řepa
Dvoubarevné jablkové řezy Z ingrediencí uděláme těsto podobné lineckému, rozdělíme na dvě části a jednu část obarvíme kakaem. Tmavé těsto… více o Dvoubarevné jablkové řezy
Zeleninové ragú s hořčičnou omáčkou Na oleji opražíme nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájený celer, mrkev a kedlubnu, na čtvrtky nakrájené brambory… více o Zeleninové ragú s hořčičnou omáčkou
Lemon Pie – citronový koláč Prvně prosejeme mouku s cukrem do mísy, do které poté přidáme máslo a zaděláme na těsto. Přidáme žloutek a podle… více o Lemon Pie – citronový koláč
Vinný sorbet Dáme do hrnce cukr a vodu a zahřejeme při střední teplotě, dokud se cukr nerospustí. Krátce povaříme a necháme… více o Vinný sorbet
Domácí čokoláda III. Necháme rozpustit tuk a odstavíme z plotny, aby se nám čokoláda nepřipálila. Sypké ingredience rozmícháme v rozpuštěném… více o Domácí čokoláda III.
Ryžový nákyp podle chuti : jablka, hrušky, jahody, hrozinky Rýži pomalu uvařit v osoleném mléku. Máslo a cukru smíchat, přidat… více o Ryžový nákyp
Výborná celerová pomazánka Kroky: 1. Scedíme celer nebo nastrouháme najemno čerstvý (1/2 čerstvého celeru). 2. Umeleme šunkový salám s cibulí… více o Výborná celerová pomazánka
Cuketový perník Vejce ušleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem a medem, přilijeme rozpuštěný tuk a mléko. Do této směsi vmícháme… více o Cuketový perník
Pstruh s tymiánovým máslem a… Vykuchaným a osušeným pstruhům(s hlavami i ocasy) párkrát nařízneme kůži z obou stran. Obě strany osolíme … více o Pstruh s tymiánovým máslem a rajčatovo-česnekovou omáčkou
Lívance s borůvkami a medovou… Mouku s práškem do pečiva a solí promícháme v míse. Podmáslí rozšleháme s vejcem a spojíme s moukou. Vymícháme těsto,… více o Lívance s borůvkami a medovou omáčkou
Můj letní těstovinový salát -Uvaříme těstoviny, dle návodu na obalu -Nakrájíme zeleninu a tyčinky na kostičky, dle libosti -Uvařené těstoviny… více o Můj letní těstovinový salát