Mouku prosejeme na vál, máslo nastrouháme a vše zpracujeme na těsto. Vtlačíme do suchých, nevymaštěných formiček a dorůžova upečeme. Teplé vyklepneme. Po vychladnutí plníme krémem, poklademe ovocem a lehce přelijeme želatinou.
Na krém si uvaříme hustý pudink, dáme vychladit. Cukr utřeme s máslem, poté do něj zašleháme pudink do hladka.
Želatinu uvaříme a necháme lehce vychladnout, aby nebyla úplně tekutá.
Mouku, koření a sůl prosijeme přes síto, prohněteme s máslem, přidáme cukr, med a žloutek, podle potřeby přidáme ještě…
více o Anglické zázvorové sušenky
Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce…
více o VVV – Velice Vydařené Vepřové
Cukr ušleháme se změklou herou a vejci do pěny, dálé přidáme mléko, vanilkový pudink (prášek, nikoli uvařený!), kypřící…
více o Rybízový koláč s tvarohem