Mouku prosejeme na vál, máslo nastrouháme a vše zpracujeme na těsto. Vtlačíme do suchých, nevymaštěných formiček a dorůžova upečeme. Teplé vyklepneme. Po vychladnutí plníme krémem, poklademe ovocem a lehce přelijeme želatinou.
Na krém si uvaříme hustý pudink, dáme vychladit. Cukr utřeme s máslem, poté do něj zašleháme pudink do hladka.
Želatinu uvaříme a necháme lehce vychladnout, aby nebyla úplně tekutá.
Hermelíny podélně rozpůlíme, poklademe plátky česneku (jeden stroužek na jednu půlku hermelínu) a posypeme směsí koření…
více o Nakládaný hermelín III.
Cukry, žloutky a máslo vyšleháme, přidáme citrónovou kůru se šťávou, jogurt, smetanu, mouku a nakonec ušlehaný bílek.…
více o Citrónovo-vanilkový pudink
Bůček se sýry a solí propracujeme a dáme do skleňené nebo porcelánové misky. Do směsi uděláme dolíky, zalijeme je pivem…
více o Mletý bůček se směsí sýrů