Mouku prosejeme na vál, máslo nastrouháme a vše zpracujeme na těsto. Vtlačíme do suchých, nevymaštěných formiček a dorůžova upečeme. Teplé vyklepneme. Po vychladnutí plníme krémem, poklademe ovocem a lehce přelijeme želatinou.
Na krém si uvaříme hustý pudink, dáme vychladit. Cukr utřeme s máslem, poté do něj zašleháme pudink do hladka.
Želatinu uvaříme a necháme lehce vychladnout, aby nebyla úplně tekutá.
Brzy bude na našem trhu spousta čerstvých domácích jahod. Zkuste si s nimi udělat dort, který není náročný na přípravu.…
více o Jahodový dort bez pečení
Ředkvičky nakrájíme na velmi jemné plátky, vejce oloupeme, rozpůlíme a vyjmeme žloutky. Utřeme je s majonézou, lehce…
více o Jarní ředkvičková pochoutka