Maso nakrájíme na nudličky, cibuli najemno nasekáme. Pomeranč oloupeme i s blankou a nakrájíme na plátky. Na oleji opečeme maso, přidáme cibuli a polovinu pomeranče. Zaprášíme kari, přilejeme vývar, pomerančový džus a smetanu. Osolíme, opepříme a vaříme asi 5 minut. Zahustíme a přivedeme k varu. Podáváme s rýží.
Uděláme si klasické palačinky. Zelí uvaříme přidáme na kostičky nakrájené uzené a nasekané houby (podušené). Palačinky…
více o Palačinky se zelím a uzeným
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
1. Velký hrnec - dát vařit vodu s na kostičky nakrájenými brambory se žampiony (plátky), přidat zeleninu, podravku.
…
více o Bramborová polévka v chlebu