Z bílků ušleháme sníh, do kterého nejdříve zašleháme cukr, pak žloutky, mouku a na závěr rozpuštěné máslo. Těsto nalijeme do koláčové formy (může být i menší plech), uhladíme a poklademe ovocem. Pečeme dorůžova při 170 °C asi 25 minut.
Mezitím připravíme polevu. Uvaříme pudink dle návodu na sáčku a ještě teplý ho nalijeme na teplý koláč. Necháme ztuhnout a vychladnout.
Z mléka, cukru a kvasnic se nechá vykynout kvásek. Do mouky se dá sůl, žloutky, sklenička oleje a kvásek a to vše se…
více o Nekynuté buchtičky od Milči
Zpracujeme suroviny na kakaovou a tvarohovou část zvlášť, z té kakaové si necháme necelý hrnek stranou (přijde nahoru).…
více o Kakaová buchta s tvarohem