Z bílků ušleháme sníh, do kterého nejdříve zašleháme cukr, pak žloutky, mouku a na závěr rozpuštěné máslo. Těsto nalijeme do koláčové formy (může být i menší plech), uhladíme a poklademe ovocem. Pečeme dorůžova při 170 °C asi 25 minut.
Mezitím připravíme polevu. Uvaříme pudink dle návodu na sáčku a ještě teplý ho nalijeme na teplý koláč. Necháme ztuhnout a vychladnout.
V hrnci rozehřejeme olej, vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a zeleninu. Přidáme nové koření, pepř, bobkové listy a…
více o Králík na zakysané smetaně
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef