Rajčata opláchneme a rozčtvrtíme. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme. Rybí filety a vyloupané krevety očistíme a osušíme. Rybu nakrájíme na větší kostky.
Na velké pánvi zahřejeme olej. Nejdříve opečeme krevety a vyjmeme je. Pak opečeme cibuli s česnekem.
Přidáme rajčata, hrášek, rýži a dusíme 5 minut. Zalijeme vývarem a smetanou nebo Ramou Cremefine.
Okořeníme kurkumou, osolíme, opepříme.
Paellu přiklopíme pokličkou a na mírném ohni vaříme 10 minut. Teď už nemícháme. Na rýži rozložíme krevety, kousky ryby a pod pokličkou dusíme dalších 10 minut.
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a…
více o Vepřové ragú z mletého masa
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny