Rajčata opláchneme a rozčtvrtíme. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme. Rybí filety a vyloupané krevety očistíme a osušíme. Rybu nakrájíme na větší kostky.
Na velké pánvi zahřejeme olej. Nejdříve opečeme krevety a vyjmeme je. Pak opečeme cibuli s česnekem.
Přidáme rajčata, hrášek, rýži a dusíme 5 minut. Zalijeme vývarem a smetanou nebo Ramou Cremefine.
Okořeníme kurkumou, osolíme, opepříme.
Paellu přiklopíme pokličkou a na mírném ohni vaříme 10 minut. Teď už nemícháme. Na rýži rozložíme krevety, kousky ryby a pod pokličkou dusíme dalších 10 minut.
Cukry, žloutky a máslo vyšleháme, přidáme citrónovou kůru se šťávou, jogurt, smetanu, mouku a nakonec ušlehaný bílek.…
více o Citrónovo-vanilkový pudink