Rajčata opláchneme a rozčtvrtíme. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme. Rybí filety a vyloupané krevety očistíme a osušíme. Rybu nakrájíme na větší kostky.
Na velké pánvi zahřejeme olej. Nejdříve opečeme krevety a vyjmeme je. Pak opečeme cibuli s česnekem.
Přidáme rajčata, hrášek, rýži a dusíme 5 minut. Zalijeme vývarem a smetanou nebo Ramou Cremefine.
Okořeníme kurkumou, osolíme, opepříme.
Paellu přiklopíme pokličkou a na mírném ohni vaříme 10 minut. Teď už nemícháme. Na rýži rozložíme krevety, kousky ryby a pod pokličkou dusíme dalších 10 minut.
Maso nakrájíme na kousky asi 2x2 cm, aglickou slaninu na proužky, cibuli na kolečka, posypeme kořenim a přidáme olej -…
více o Kuřecí ražniči pro lenochy
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec…
více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Z mléka, pudinkového prášku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink. Dáme vychladit. Během chlazení občas zamícháme,…
více o Pudinkovo-tvarohový pohár
Ořechy a čokoládu nalámeme (např. válečkem přes mikrotenový sáček) a smícháme s ostatními sypkými přísadami.
Zvlášť…
více o Čokoládovo-ořechové muffiny
Mouku, heru a smetanu zpracujeme v těsto, které dáme do lednice aspoň na hodinu odležet. Potom válíme placky z kterých…
více o Suprové jednoduché kremrole