Palačinky od Petera Těsto připravíme běžným způsobem, můžeme vyšlehat ručním šlehačem. Po upečení plníme dle chuti. Velmi dobré jsou s… více o Palačinky od Petera
Palačinky se skořicí Smícháme těsto na palačinky a uděláme je na nepřilnavé pánvi. Ozdobíme šlehačkou. více o Palačinky se skořicí
Palačinky s lososem Mouku a vejce rozmícháme v 0,5 l mléka. Na rozpálené pánvi usmažíme klasické palačinky. V troše mléka rozmixujeme… více o Palačinky s lososem
Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste kapustové s… Kapustové karbanátky ocení nejen vegetariáni. Uvidíte to nadšení, až se zarytý masožravec… Celý článek
Co jíst podle horoskopu: Jaká jídla vám v tomto roce prospějí a… Každé z dvanácti znamení zvěrokruhu má určité stravovací návyky, svůj specifický způsob… Celý článek
Jak letos ušetřit a dobře se najíst? Dělejte to jako vaše… Ceny potravin stále rostou, a tak mnohým nezbývá nic jiného, než změnit přístup k nakupování i… Celý článek
Recepty na polévky, které nikdy nezklamou: Bramboračka, zelňačka… Zimní počasí je jako dělané na husté horké polévky, které nejen rychle zahřejí, ale také… Celý článek
Ořechová kolečka se zavařeninou Zpracujeme na vále v těsto, necháme hodinu odpočinout. Potom vyválíme plát, vykrajujeme malá kolečka. Upečeme a necháme… více o Ořechová kolečka se zavařeninou
Termixové řezy Upečeme klasický piškot z osvědčeného receptu. Termix připravíme tak, že uvaříme pudink z mléka, cukru a prášku a v… více o Termixové řezy
Kuře s jablky Na oleji orestujeme cibulku, přidáme na kostičky nakrájené žampiony, klobásu, kuřecí prsa a jablka. Osmahneme,… více o Kuře s jablky
Pařížský mouřenín Bílky oddělíme od žloutků a ušleháme je dotuha. Zašleháme drobný cukr, přidáme žloutky a mouku smíchanou se škrobovou… více o Pařížský mouřenín
Pomazánka z jedové chýše Nakrájené sýry rozmačkáme, zalijeme asi 1 dl piva a rozetřeme s máslem a žloutky natvrdo. Přidáme drobně krájenou… více o Pomazánka z jedové chýše
Plněné žampiony s nivou Nožky žampionů oddělíme od kloboučků. Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli, přidáme nasekané nožky žampionů, chvíli… více o Plněné žampiony s nivou
Hermelínové bochánky Hermelín, sýr a salám nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme vejce, mouku, sůl, pepř a 2 lžíce strouhanky. Vše… více o Hermelínové bochánky
Domácí Brumíci Z bílku ušleháme sníh. Smícháme žloutek, mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko a olej, pořádně promícháme. Nakonec… více o Domácí Brumíci
Kuře po myslivecku Rozporcované kuře nebo stehna mírně osolíme a opečeme na oleji. K růžovému masu přidáme na kolečka nakrájenou cibuli.… více o Kuře po myslivecku
Zázvorový likér Všechny ingredience přidáme do vodky a necháme 3 dny louhovat. Slijeme do lahve a užíváme jednou denně, nejlépe večer … více o Zázvorový likér
"Červené" kuře Žampiony nakrájejte na plátky a na trošce oleje opražte na pánvi. Dejte stranou. Pak na plátky nakrájenou cibuli nechte… více o "Červené" kuře
Vídeňský bramborový salát Plachutta 1) očistit brambory, neloupat, vložit do vařící osolené vody, uvařit do rel. pevné konzistence bez rozvařených okrajů -… více o Vídeňský bramborový salát Plachutta