Z mléka, vejce, mouky, soli a cukru ušleháme těsto na palačinky a na pánvi je opečeme do zlatova.
Tvaroh, citronovou kůru, cukr, rozinky a mléko vyšleháme do pěny.
Směsí plníme palačinky, zarolujeme, poté zbylým tvarohem ozdobíme palačinky shora a poléváme čokoládovou polevou, kterou jsme si připravili rozehřátím čokolády a rozmícháním s vodou a mlékem.
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Vejce ušleháme se solamylem a ostatními přísadami. Do těstíčka naložíme naklepané řízky a necháme uležet do druhého dne…
více o Řízky v těstíčku Stella
Všechny suroviny zamícháme, já se s tím nijak nepárám, tvaroh nechá hrudky, ale to jsem vůbec neřešila. A pak smažíme…
více o Vynikající tvarohové lívance