
2
1 V rendlíku rozehřejte sádlo a opečte na něm cibuli a uzené. Přidejte kysané zelí, posypte kmínem, podlijte trochou… více o Pečený bramborák se zelím a uzeným
Nakrájíme cibuli,petrželku a uzené maso na kostičky Máslo rozehřát,přidat cibuli,lehce zarestovat hned potom přidat… více o Krupicové noky se zelím a uzeným masem
Listové těsto rozdělíme na 3 díly, z každého vyválíme podlouhlý plát. Doprostřed klademe po celé délce zelí, na plátky… více o Štrúdl se zelím a nivou
Patříte k masožravcům? Pak nejspíš po našich receptech názor nezměníte, ale třeba zjistíte, že… Celý článek
Snídaně, svačina nebo večeře v podobě chleba nemusí být žádná nuda. Naopak můžete připravit… Celý článek
Možná jste o něm ještě neslyšeli, ale jméno Amaury Guichon je mezi cukráři pojem. Pokud jde o… Celý článek
Tradiční česká kuchyně začíná u hovězího vývaru, který je základem mnoha omáček a dalších… Celý článek
V osolené vodě uvaříme brambory, slijeme a rozmačkáme na kaši. V jiném hrnci uvaříme kapustu, dokud nevypadá "povadle".… více o Bramborové koláčky
Na oleji osmahneme na kousky nakrájené maso, přidáme nakrájené olivy, papriku a pórek - chvíli společně orestujeme. Pak… více o Kuřecí podle Marci
Na pánvičce na oleji osmažíme nakrájenou cibuli spolu s česnekem nakrájeným na kolečka do světle růžova. Přidáme… více o Tátova chuťovka
Italské těstoviny uvaříme v osolené vodě "al dente". Mezitím připravíme z avokád mexickou omáčku guacamole: rozřízneme… více o Těstoviny letem světem
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,… více o Králík – slintající soused
Najemno nasekáme papričky a česnek. Kuřecí maso nakrájíme na menší kostičky, posolíme, popepříme a zprudka osmažíme na… více o Kuřecí maso s kukuřicí v tortille
Žloutky ušleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, mléko, mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec vmícháme sníh z… více o Borůvkové řezy
Na oleji osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na větší kusy. Po osmahnutí přidáme česnek a… více o Rychlé kuře po indicku
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé… více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Z mouky, tvarohu a změklého másla uděláme těsto. Těsto rozdělíme na 24 kusů, ze kterých tvarujeme kolečka. Jablka… více o Tvarohové koláčky s jablky
Posejeme mouku s práškem do pečiva, přidáme cukr a rozinky, rozdrtíme tuk.. Mléko promícháme s vejcem a většinu vlejeme… více o Žemle scones
Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli. Přidáme na kostky pokrájené maso (hovězí, vepřové, drůbeží), které jsme osolili a… více o Hovězí s hlívou na hořčici