Pangasius na listovém špenátu se smetanou

3.25

hodnoceno: 16
Příprava: 90 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule
    • 50
      g máslo
    • sůl
    • 5
      stroužek česnek
    • hladká mouka
    • rostlinný olej
    • pepř mletý
    • 2
      dl smetana ke šlehání
    • 1
      kg pangasius
    • 600
      g listový špenát 500 - 600g

Postup přípravy receptu

  • Filety osolíme, opepříme, obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Cibuli najemno pokrájíme, česnek pokrájíme na slabé plátky a obojí orestujeme na másle, přidáme očištěný, pokrájený špenát i smetanu a chvilku povaříme, osolíme dle chuti.
  • Rozdělíme na talíře a na špenát položíme smažený pangasius. Podáváme s vařenými brambory.
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme