Filety osolíme, opepříme, obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Cibuli najemno pokrájíme, česnek pokrájíme na slabé plátky a obojí orestujeme na másle, přidáme očištěný, pokrájený špenát i smetanu a chvilku povaříme, osolíme dle chuti.
Rozdělíme na talíře a na špenát položíme smažený pangasius. Podáváme s vařenými brambory.
Listové těsto rozválíme a nakrájíme na čtverce velké tak, abychom do něj mohli zabalit celý hermelín. Posypeme kořením …
více o Hermelín v listovém těstíčku
Listové těsto rozdělíme na polovinu a každý díl rozválíme. Dospodu dortové mísy vymazané máslem dáme jednu část těsta,…
více o Hemenex v listovém těstu
Maso opláchneme a osušíme. Osolíme a opepříme. Lístky šalvěje otrháme a poklademe na řízky. Vždy dva řízky přiložíme na…
více o Krůtí řízky alá saltimbocca
Trošku mouky dáme do misky, přidáme droždí, cukr a 4 lžíce jogurtu. Mícháme, dokud droždí úplně nerozmícháme. Necháme…
více o Pikantní bábovka se salámem