Papriky očistíme a nakrájíme na kostky, česnek na plátečky. Kuřecí maso osolíme grilovací směsí a osmahneme po obou stranách na oleji. Vyjmeme a ve stejném oleji necháme zesklovatět papriky i česnek.
Maso poklademe znovu na zeleninu a necháme v troubě 20 minut zapéct.
Papardelle uvaříme ve slané vodě a necháme okapat.
Na másle osmahneme asi 1 minutu mák, přidáme bazalku a oregáno.
Na talíře dáme nudle, na ně pestrou zeleninu a maso nakrájené na řezy.
Těsto důkladně vypracujeme ručně, nebo vařečkou dohladka, aby se oddělovalo od nádoby. Potom ho rozválíme a potřeme na…
více o Sádlovníky z vepřového sádla
Bílky se špetkou soli šleháme, až se vytvoří sníh přidáme cukr a vyšleháme to tuhého sněhu. Po jednom zašleháme žloutky…
více o Pikantní ořechová roláda
Cibuli osmažíme do žluta na másle, přidáme rozmačkaný česnek, rýži a vejce a dobře zamícháme s masem. Ochutíme kořením…
více o Řecké biftečky z mletého masa