Z paprik vykrojíme jádra, do dutých paprik vlijeme do 1/4 smetanu, poté vložíme feferonky. Nakrájíme hermelín na plátky a vložíme je do papriky. Na závěr přilijeme do paprik 2 lžíce oleje.
Příprava pikantní pasty: Do misky vložíme sardinky a rozmačkáme je. Potom rozmačkáme česnek a přidáme ho k sardinkám. Nakrájíme cibuli na kostičky a opět ji přisypeme ke směsi. Vše důkladně rozmačkáme, aby se všechny chutě propojily.
Papriky: Na pánvi budeme papriky smažit cca 10 minut. Poté je potřeme pikantní pastou a pokud se ještě vejde, tak trochu pasty vtěsnáme i dovnitř. Necháme vychladnout a můžeme podávat na stůl.
Paprikám seřízneme vršky a vydlabeme je.
Cibuli, špekáčky a tvarůžky nakrájíme na kostičky, smícháme s hořčicí a touto…
více o Olomoucké plněné papriky
Cibuli jemně nakrájíme a společně s brokolicí na růžičky opečeme na oleji. Zalijeme vodou, přidáme brambory, česnek a…
více o Brokolicová polévka s brambory
Oloupeme papáju a ananas, nakrájíme na kousky a necháme hodinu táhnout v kokosovém sirupu se šťávou z citronů.
Přidáme…
více o Bowle s ananasem a papájou