Papriky plněné pikantní pastou

3.67

hodnoceno: 18
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • 2
      ks česnek paličky
    • 100
      ml smetana
    • sardinky v oleji
    • feferonka
    • 4
      ks kapie
    • hermelín
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Z paprik vykrojíme jádra, do dutých paprik vlijeme do 1/4 smetanu, poté vložíme feferonky. Nakrájíme hermelín na plátky a vložíme je do papriky. Na závěr přilijeme do paprik 2 lžíce oleje.
  • Příprava pikantní pasty: Do misky vložíme sardinky a rozmačkáme je. Potom rozmačkáme česnek a přidáme ho k sardinkám. Nakrájíme cibuli na kostičky a opět ji přisypeme ke směsi. Vše důkladně rozmačkáme, aby se všechny chutě propojily.
  • Papriky: Na pánvi budeme papriky smažit cca 10 minut. Poté je potřeme pikantní pastou a pokud se ještě vejde, tak trochu pasty vtěsnáme i dovnitř. Necháme vychladnout a můžeme podávat na stůl.
Zařazení: Zelenina Slané

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.