Ze staršího rohlíku seřízneme špičku a střed vydlabeme nebo střídku stlačíme rukojetí vařečky. Do rohlíku kápneme trošku hořčice nebo kečupu a vložíme párek. Naplněný rohlík dáme do mikrovlky na cca 15–20 vteřin (dle výkonu) ohřát. Po vyndání párek zakápneme kečupem nebo hořčicí. Podáváme ihned.
Recept nepatří mezi kulinářskou špičku, ale je to rychlá a chutná likvidace staršího pečiva :-).
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Makrelu zbavíme kostí a rozsekáme ji na drobné kousky. Cibuli nakrájíme najemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí…
více o Pomazánka z uzené makrely