Ze staršího rohlíku seřízneme špičku a střed vydlabeme nebo střídku stlačíme rukojetí vařečky. Do rohlíku kápneme trošku hořčice nebo kečupu a vložíme párek. Naplněný rohlík dáme do mikrovlky na cca 15–20 vteřin (dle výkonu) ohřát. Po vyndání párek zakápneme kečupem nebo hořčicí. Podáváme ihned.
Recept nepatří mezi kulinářskou špičku, ale je to rychlá a chutná likvidace staršího pečiva :-).
Roláda: ušleháme zvlášť bílky - doporučuji se špetkou soli (jsou tužší), v další míse ušleháme žloutky s vodou, přidáme…
více o Šarlota aneb roládkový dort
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky