Ze staršího rohlíku seřízneme špičku a střed vydlabeme nebo střídku stlačíme rukojetí vařečky. Do rohlíku kápneme trošku hořčice nebo kečupu a vložíme párek. Naplněný rohlík dáme do mikrovlky na cca 15–20 vteřin (dle výkonu) ohřát. Po vyndání párek zakápneme kečupem nebo hořčicí. Podáváme ihned.
Recept nepatří mezi kulinářskou špičku, ale je to rychlá a chutná likvidace staršího pečiva :-).
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Žloutky utřeme s cukrem doběla, přidáme měkké máslo, kakao, ořechy, prášek do pečiva, rum a nakonec sníh z bílků. Dáme…
více o Ořechovo-brusinkové řezy
Citrónový krém
1. Citróny dobře omyjte a kůru nastrouhejte na co nejjemnějším struhadle. Toto je moment, kde by se…
více o ČOKOLÁDOVO-CITRÓNOVÝ MERINGUE