Ze staršího rohlíku seřízneme špičku a střed vydlabeme nebo střídku stlačíme rukojetí vařečky. Do rohlíku kápneme trošku hořčice nebo kečupu a vložíme párek. Naplněný rohlík dáme do mikrovlky na cca 15–20 vteřin (dle výkonu) ohřát. Po vyndání párek zakápneme kečupem nebo hořčicí. Podáváme ihned.
Recept nepatří mezi kulinářskou špičku, ale je to rychlá a chutná likvidace staršího pečiva :-).
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny
Necháme zavařit víno s cukrem, přidáme třešně a povaříme za častého promíchání zhruba 15-20 min (zhoustne). Přilejeme…
více o Třešňový pohár pro dospělé
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.…
více o Dědovy pikantní brambůrky