3.86
Den předem: šlehačky a kaštany zahřejeme, rozpustíme a necháme 1 minutu vařit. Dáme vychladit do ledničky do druhého… více o Pařížské kostky od Lucinky
Všechny sypké přísady smícháme a nakonec přidáme máslo a mléko. Vymažeme a vysypeme formu na chlebíček, vlijeme těsto a… více o Buchta s margotkou
Krém je nutno udělat den předem. Jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1… více o Pařížské kostky černobílé
V lednu má člověk sice chuť zalézt za kamna a dát si něco pořádně hutného, pokud ale toužíte… Celý článek
Nebaví vás už diety, kvůli kterým se hlady trápíte, a jakmile s nimi přestanete, kila jsou… Celý článek
Vyrobit domácí těstoviny není tak složité. V podání Američanky Lindy Miller Nicholson alias … Celý článek
Kromě palačinek a lívanců patří mezi nejžádanější sladké snídaně i vafle. Aby se vám takové… Celý článek
Na lehce osmahnuté cibuli z obou stran opečeme plátky masa, potom přilijeme Halali i s nálevem a dusíme až je maso… více o Rychlá svíčková
Ušleháme celá vejce, hrnek cukru a šlehačku, přidáme mouky smíchané s práškem do pečiva. Pečeme asi na 170 °C, na… více o Dobré rychlé řezy
Postupně smíchat všechny suroviny, mléko přidávat až nakonec. Nalít do vymazané a vysypané větší bábovkové formy. … více o Oříšková bábovka
Cibuli nakrájíme nadrobno. Přidáme tuňáka z plechovky (olej je lepší vylít). Nastrouháme vejce, přidáme všechny další… více o Pomazánka z tuňáka
Šlehačku vlijeme do hrnce a přidáme čokoládu a na kostičky nalámané kaštany. Za stálého míchání povaříme. Poté sejmeme… více o Kaštanový likér
Do sklenice vložíme nakrájenou limetku, přidáme třtinový cukr, čerstvou mátu a maliny a rozmačkáme paličkou nebo lžící.… více o Malinové Mojito
Jablková pusa na rozloučenou Uvaříme slazené kondenzované mléko – 2 hodiny v klasickém hrnci, 45 minut v tlakovém –… více o Jablečná pusa na rozloučenou
Všecny suroviny smícháme, rozetřeme na plech, poklademe švestkami, může být i jiné ovoce - dobrý je rybíz. Posypeme… více o Bleskový švestkový koláč
Na sádle osmažíme drobně pokrájenou cibuli, kterou zaprášíme hladkou moukou, necháme jí zpěnit a zrůžovět. Jelito… více o Prdelačka z jelítka – jíšková
Plátky sýra president ementál poklademe plátky lososa, zakápneme citronema stočíme do ruličky Ruličku spíchneme… více o Ementál s lososem
Brambory oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Brokolici rozebereme na menší růžičky. V míse smícháme brambory s… více o Smetanovo-nivová brokolice
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme smetanu, vmícháme ořechy nebo kokos, polohrubou mouku s práškem do pečiva,… více o „Karamelka" – bábovka