Bílky oddělíme od žloutků a ušleháme je dotuha. Zašleháme cukr, přidáme žloutky a mouku smíchanou se škrobovou moučkou a práškem do pečiva. Těsto rozetřeme na pečicí papír, kterým jsme vyložili plech. Pečeme při 180 °C cca 12 minut.
Vlažný pišot nakrájíme na proužky široké 2 cm. Několika pruhy vyložíme mísu. Krémem vyplníme prohlubeň na piškotových pruzích, uhladíme ho a položíme na něj zbývající část piškotu. Mísu přikryjeme alobalem a necháme přes noc v chladu odpočinout. Před podáváním opatrně vyklopíme a přes síto poprášíme kakaovým práškem.
Krém: Připravíme dle návodu na obalu. Do našlehané pěny lehce vmícháme ořechy a moučkový cukr.
Plecko a 2/3 bůčku zalejeme dostatečným množstvím vody, přidáme sůl,divoké koření a vaříme do skoro hotova. Maso musí…
více o Zavařovaná domácí paštika