Rozválíme na tenké plátky listové těsto a vytvoříme obdélníky takové velikosti, aby se do nich dal pěkně zabalit párek. Plátky z těsta potřeme rozkvedlaným vajíčkem a posypeme pepřem a tymiánem. Na těsto položíme párek a zabalíme do těsta. Kraje pečlivě slepíme. Potřeme povrch vajíčkem a okořeníme. Pečeme v předehřáté troubě, dokud se těsto neupeče.
Filety mírně rozmražené rozdělíme na 4 porce, nasolíme, pokapeme citr. šťávou a necháme chvíli odležet. Zatím nakrájíme…
více o Pangas se žampiony a pórkem
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.…
více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.…
více o Dědovy pikantní brambůrky