Paštika z vepřových jater

2.67

hodnoceno: 3
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule větší
    • sůl
    • 2
      ks vejce
    • strouhanka
    • pepř mletý
    • anglická slanina
    • 2
      dl vývar
    • koření např. provensálské
    • 0,5
      kg vepřová játra odblaněná

Postup přípravy receptu

  • Odblaněná vepřová játra nakrájíme na kousky a orestujeme doměkka s jemně nasekanou cibulí. Směs dohladka rozmixujeme, přidáme vývar a vejce, nakonec směs okořeníme pepřem, solí a kořením. Zahustíme strouhankou.
  • Formu na srnčí hřbet vyložíme plátky anglické slaniny a naplníme směsí. Přikryté alobalem pečeme 1 hodinu ve vodní lázni při teplotě 170 °C.
Zařazení: Maso Vnitřnosti Slané

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: