Květákový mozeček Omyté růžičky květáku uvařte na páře či ve vodě na skus, stačí přibližně 5 až 7 minut. Poté rozehřejte řepkový olej,… více o Květákový mozeček
Květák na mozeček Květák dobře opereme a uvaříme v osolené vodě téměř doměkka. Vodu scedíme a květák necháme vychladnout. Poté jej… více o Květák na mozeček
Grilované brambory s patizonem Uvaříme brambory ve slupce, krájíme na 1/2 a ochutíme bylinkami a gril. kořením, opečeme na gril. pánvi s olivovým… více o Grilované brambory s patizonem
Od pondělí do pátku: Opravdu ostré večeře, které vám zrychlí… Chcete rozproudit metabolismus, snížit hladinu cukru v krvi a pomoci svému tělu být fit a… Celý článek
Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom! Salát Coleslaw, to je spousta šťavnatého zelí, mrkev a majonéza. Hodí se do sendvičů, jako… Celý článek
Nejkrásnější zimní svatební dorty: Oslaďte si svůj velký den, i… Chystáte svatbu v zimním období a stále nemáte vybraný dort? Inspirujte se v galerii plné… Celý článek
Hromnice: Svátek s vůní zapálených svící a čerstvých palačinek V lidovém křesťanství jsou Hromnice svátkem přicházejícího jara a také posledním dnem k… Celý článek
Švýcarské špagety Špagety uvaříme dle návodu na obalu, scedíme. Šunku nakrájíme na kostičky, sýr nastrouháme. Do uvařených špaget… více o Švýcarské špagety
Fazolky na smetaně Propláchnuté fazolky zbavíme dlouhých vláken a šetrně nakrájíme na dílky. Vložíme je do kastolu s vroucí, mírně… více o Fazolky na smetaně
Jelení steaky s povidlovou omáčkou Jelení steak očistíme a lehce naklepeme (stačí rukou). Do mísy nalijeme 100 ml oleje, přidáme špetku soli, polovinu… více o Jelení steaky s povidlovou omáčkou
Piškotová roláda pro začátečnice Z bílků ušleháme sníh a zašleháváme po částech cukr do velmi tuhého sněhu. Pak na nejmenší stupeň šlehače zašleháme… více o Piškotová roláda pro začátečnice
Tvarohový dort s jahodami 1.Sušenky BE- BE rozdrtíme, smícháme se smetanou ke šlehání a necháme asi na 10 min upéct. 2.Tvaroh ušleháme s… více o Tvarohový dort s jahodami
Rybí polévka Hlavy a skelet důkladně propláchneme, dáme do hrnce, zalejeme studenou vodou a přivedeme k varu Sebereme pěnu která se… více o Rybí polévka
Barevný kopec Maso a játra nakrájíme na nudličky, slaninu, salám, papriku a cibuli, na 1/2 cm proužky, čerstvé žampiony na plátky.… více o Barevný kopec
Jablečné muffiny s ořechy V jedné misce smíchejte vejce, mléko, olej a cukr. Postupně pak přisypávejte prosátou mouku s práškem do pečiva a… více o Jablečné muffiny s ořechy
Barevná ryba ve stříbrných… Filety z lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme. Cherry rajčátka rozkrojíme na polovinu, cuketu nakrájíme na… více o Barevná ryba ve stříbrných balíčcích
Rybízový koláč II. Vajíčka utřeme s cukrem do pěny, přidáme ostatní suroviny a dobře zamícháme. Těsto dáme na vymazaný a moukou vysypaný… více o Rybízový koláč II.
Sloppy Joes – zapečený sendvič Cibuli osmažíme dosklovata, přidáme mleté maso a smažíme do vypaření vody. Pak přidáme ještě krátce orestovat protlak s… více o Sloppy Joes – zapečený sendvič
Tříbarevné kokosové tyčinky s… Z mouky, cukrů, kokosu, tuku a žloutků vypracujeme těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu proležet. Na… více o Tříbarevné kokosové tyčinky s čokoládou