Pečená krkovice v česnekové krustě

2.9

hodnoceno: 20
Příprava: 5 minut
Porce: 6
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 10
      stroužek česnek lisovaný či utřený
    • voda
    • pepř mletý
    • bazalka
    • 1
      kg vepřová krkovice vcelku s kostí

Postup přípravy receptu

  • Krkovici vložíme do zapékací mísy, pekáčku s víkem či remosky. Osolíme, opepříme, ze všech stran pomažeme česnekem, zasypeme bazalkou, podlijeme trochou vody a dáme péct. Můžeme podložit nakrájenou cibulí. Pečeme minimálně hodinu, poté necháme chvíli odležet, vychladnout a naporcujeme.
  • Maso je téměř bez práce a je výborné třeba ke špenátu, zelí nebo s dušenou zeleninou.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme