Pečená žebra

3.25

hodnoceno: 8
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 1
      ks česnek
    • pepř mletý
    • chilli
    • 2
      ks bobkový list
    • 5
      ks nové koření
    • 60
      g dijonská hořčice
    • 1
      kg vepřová žebírka
    • 1
      ks červená chilli paprička
    • 5
      ks pepř celý
    • 1
      lžička med
    • 70
      g kečup

Postup přípravy receptu

  • Žebra dáme do vroucí vody spolu s bobkovým listem, novým kořením, pepřem, solí a chilli papričkou.
  • Během toho připravíme marinádu.
  • Smícháme půl na půl kvalitní kečup s dijonskou hořčicí, pepř, sůl, česnek, chilli a med.
  • Po necelých 2 hodinách žebra vyndáme a natřeme připravenou marinádou. Poté je vložíme ještě tak na půl hodiny do trouby na gril.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: