Pečené brambory se špenatovými listy a volským okem

3.29

hodnoceno: 7
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 4
      ks brambory větší
    • sůl
    • 4
      ks vejce
    • pepř mletý
    • listový špenát

Postup přípravy receptu

  • Brambory propíchneme skrz, dáme péct do trouby na 200 stupňů, asi tak na hodinu. Pozor musí byt omyté a ve slupce.
  • Špenát spaříme, může být mražený, ale jen listy. Necháme okapat.
  • Hotové brambory rozkrojíme napůl, dáme na talíř se špenátem, přidáme volské oko a vše osolíme a pepříme jen čerstvě namletým pepřem.
Zařazení: Zelenina Brambory

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.