Pečeně po kanadsku

3.5

hodnoceno: 6
Příprava: 90 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule nakrájená najemno
    • máslo podle hustoty
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce ocet
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      lžička chilli
    • 4
      ks vepřové maso
    • pepř celý
    • 1
      lžíce tmavá sojová omáčka
    • 3
      stroužek drcený česnek
    • 1
      dl kečup

Postup přípravy receptu

  • Do misky dáme všechny ingredience a pořádně promícháme.
  • Necháme deset minut odstát.
  • Připravíme si pekáček, do kterého naskládáme plátky masa (můžou být i kostky). Na maso rozetřeme všechnu marinádu.
  • Necháme marinovat nejlépe přes noc, aby bylo maso krásně křehké. Samozřejmě stačí i kratší doba, ale minimálně hodina.
  • Podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: