Vepřový bok si pokrájíme na plátky silné asi 1–1,5 cm. Drůbeží játra očistíme. Obojí osolíme, dobře okmínujeme a naskládáme do pekáčku. Podlijeme vodou a dáme péct do předehřáté trouby doměkka a dozlatova. Během pečení podléváme a dle potřeby otáčíme. Podáváme s čerstvým chlebem a sklenicí dobře vychlazeného piva.
Maso pokrájíme na větší kostky, osolíme a ze všech stran opečeme na másle. Potom přidáme nadrobno pokrájenou cibulku,…
více o Vepřové s jablky na kmíně
cukr,med,heru,vejce,mléko a sodu dáme do hrnce a za stálého míchání vaříme cca 3 minuty. Až to začne bublat odstavíme a…
více o Medovník pro mlsný jazýček
Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou - okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo…
více o Těstovinový salát s tuňákem
Maso obalíme ve směsi z jogurtu, citronové šťávy, kari a soli. Poté je obalíme v rozdrcených chipsech a dáme na plech s…
více o Kuřecí kousky v chipsech