Králíka rozporcujeme, osolíme, prošpikujeme a dáme do pekáče. Přidáme nakrájenou cibuli, česnek a pokmínujeme. Můžeme přidat trochu másla a podlijeme. Pečeme při 200 stupních 2 hodiny – 90 minut zakryté, 30 minut na závěr odkryté, aby se nám vytvořila kůrčička.
Mražené gnocchi rozložíme na dno zapékací mísy.
V misce smícháme vejce, sýr, tvaroh, smetanu, nakrájenou šunku a koření…
více o Gnocchi – rychle a chutně
Brambory očistíme, nakrájíme na kolečka, přidáme sůl, česnek, kmín, klobásu vcelku, dáme vařit. Když jsou uvařené,…
více o Medzevská bramborová polévka
Pečivo namočíme do studené vody. Zelí očistíme a košťál vyřízneme. Potom vložíme zelí do vařící osolené vody a postupně…
více o Zelné závitky s mletým masem
Na rozpáleném másle zpěníme mouku, zalijeme vodou nebo vývarem, dochutíme solí a octem, přidáme celé nové koření, pepř…
více o Kulajda se zastřeným vajíčkem
Mascarpone našleháme s cukrem, do skleněné formy čtvercového tvaru ji dáme na dno, na ni vyskládáme piškoty namočené ve…
více o Senzační tiramisu bez náhražek